Patteriverkoston ongelmat kerralla kuntoon Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Ota yhteyttä

Onko patteriverkostosi toiminnassa ilmennyt ongelmia tai muita puutteita?

UVOY hoitaa patteriverkostojen ongelmat kuntoon Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä tarvittaessa laajemmin koko Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme tehokkaat ja ympäristöystävälliset Elector-vedenkäsittelylaitteet lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin.

Ota yhteyttä ja kerro ongelmastasi alan ammattilaiselle!

Tehokas korroosiosuojaus on järkevä sijoitus

Veden laatu on yksi korroosion ja ruosteen määrään vaikuttavista tekijöistä. Käyttövesiverkon vedessä on usein patteriverkostolle ongelmallisia veden ominaisuuksia, ja useimmiten lämmitysjärjestelmät täytetään kyseisellä vedellä. Korroosion vaikuttavia merkittäviä tekijöitä ovat muun muassa alhainen pH-taso, korkea sähkönjohtavuus, nesteeseen liuennut happi sekä veteen liuenneet kiinteät aineet.


Tehokas vedenkäsittelylaite on sijoitus ja tarjoaa ratkaisuja esim. kaukolämpöön liitettyjen vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien korroosiosuojaukseen, kerrostumien muodostumisen ehkäisyyn ja ympäristöystävälliseen vedenkäsittelyyn.

Tyypillisiä patteriverkoston ongelmia

Ohessa on lueteltuna muutamia tyypillisimpiä patteriverkoston ongelmia:

  • Patterit eivät lämpene
  • Pattereiden ilmauksen tarve kasvanut
  • Pattereiden termostaatit eivät toimi tai ovat kokonaan rikkoutuneet
  • Muut toimintahäiriöt patteriventtiileissä, pumpuissa ja muissa laitteissa
  • Pattereiden, lämmönvaihtimien ja -varaajien korroosiovauriot
  • Lisääntyneet huolto- ja korjauskustannukset
  • Lämmityskustannusten kasvu

Sijoittamalla laadukkaaseen ja nykyaikaiseen lämmitysjärjestelmään voidaan varmistaa asunnon tai muun kiinteistön asumismukavuus. Yllä mainittujen ongelmien välttämiseksi lämmitysjärjestelmän suojauksessa ei kannata tinkiä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lämmitys kuntoon Electorin avulla

Elector-vedenkäsittelylaitteilla saadaan tehokas korroosiosuojaus vesikiertoisille järjestelmille. Vedenlaatuun vaikutetaan Electorilla jatkuvasti, jolloin muun muassa veden pH tasaantuu ja korroosiota aiheuttavat kaasut sitoutuvat. Tämän johdosta myös sakan ja ruosteen määrä lämmitysjärjestelmässä vähenee, ja sakka pystytään huuhtelemaan helposti pois Electorista ilman erillistä, laajempaa huuhtelua. Näin vältetään myös uusien epäpuhtauksien syntyminen.


Electorin käsittelylaite on lisäksi ympäristöystävällinen valinta: sen käytössä ei tarvita ulkoista sähköä tai lisättyjä kemikaaleja. Verkostoon mahdollisesti tarpeen mukaan lisättävä käyttövesi tulee käsiteltyä Electorin ansiosta patteriverkostolle sopivammaksi.

 

Voit lukea tarkempia lisätietoja Electorista maahantuojan sivuilta sekä ladata Electorin uusimman esitteen oheisesta painikkeesta.

Lataa Electorin uusin esite (PDF)