Hanojen ja wc-istuinten vaihdot sekä käyttöveden ongelmat kuntoon nopeasti Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa

Soita tai lähetä viesti

Kaipaisiko kylpyhuoneesi kalusteet uusimista? Vai onko taloyhtiöissänne kenties käyttöveden pistevuotoja tai kalkin aiheuttamia ongelmia? Eikö patteriverkosto toimi toivotulla tavalla?


UVOY tarjoaa kattavat LVI-palvelut sekä taloyhtiöille että yksityisille kotitalouksille Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä joustavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Käyttöveden pistevuodot ja kalkista johtuvat ongelmat

Käyttöveden pistevuotoja ja kalkista johtuvia ongelmia olemme ratkoneet jo vuodesta 2012. Olet ehkä kuullut puhuttavan, että sähköinen vedenkäsittely poistaisi kalkin käyttövedestä. Näin ei kuitenkaan ole ja tähän ei ole edes syytä pyrkiä. Ihmiselle kalkki on tärkeä hivenaine, eikä sitä ole syytä poistaa käyttövedestä. 


Tarjoamamme laitteen muodostaman, ihmisille vaarattoman heikon sähkökentän avulla vaikutetaan kalkin ja myös muiden rautasuolojen luonnolliseen sähkövaraustilaan siten, että nämä eivät aiheuta ongelmia käyttövesiputkistoissa tai vesikalusteissa. Laite poistaa myös putkistoon jo kertyneen kalkkikerroksen mikä on omiaan ehkäisemään pistevuotoja.

Lue lisää vedensäästöstä

Patteriverkoston ongelmat

Mikäli havaitsette patteriverkostossa ongelmia, kannattaa kääntyä puoleemme. Esimerkiksi syksyisin lämmityskauden alussa huonossa kunnossa olevat patterit eivät lämpene, ellei huoltomies tule antamaan niille ensiapua. Myös patteriverkoston happi- tai ruostepitoisuus voi aiheuttaa patteriverkostoissa ääni-, kierto- tai toimivuusongelmia. Kokonaisvaltaisen pakettimme ansiosta voimme tarjota hyvinkin kustannustehokkaan ratkaisun patteriverkoston ongelmiin.


Voimme antaa tietoa asiasta tarkemmin taloyhtiön hallituksen kokouksessa. Meiltä saat myös välineet mitata huonelämpötiloja reaaliajassa ja saavuttaa merkittäviä lämmönsäästöjä.

Lue lisää patteriverkoston ongelmien ratkaisuista

Muut LVI-työt

Meiltä onnistuvat myös omakotitalojen ja pienten rivitalojen käyttövesiputkien uusimiset sekä muut putkityöt isommissakin taloyhtiöissä tai yksittäisissä asunnoissa. 


Vesi- ja lämmitysjärjestelmien uusimisen lisäksi teemme myös pienempiä LVI-töitä, kuten hanojen ja wc-istuinten uusimista. Uusitut hanat ja wc-istuimet nostavat kylpyhuoneesi ja wc-tilojesi arvoa ja käyttöikää sekä lisäävät asumismukavuutta. 


Putkiasentajakoulun vastuullisena opettajana toimiva henkilö on mukana kaikissa toteuttamissamme putkitöissä.


Lue lisää myös muista palveluistamme

Vedensäästö + lämmönsäästö + patteriverkoston tasapainotus = 0 € 


Onko tämä yhtälö mahdollista toteuttaa myös teidän taloyhtiössänne?

Ota yhteyttä ja otetaan tästä selvää!