Ympäristöystävällistä lämmönsäästöä Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä mm. Uudenmaan alueella

Soita tai lähetä viesti

Lämmönsäästöä jopa 10% - 20%
Investoinnit maksavat itsensä takaisin jopa 0,5 - 2 vuodessa. 

Lämmönsäästöstä kokemusta jo vuodesta 1999.

Tiesitkö että tehokas keino merkittävään lämmönsäästöön ja kokonaisvaltaisen energiankulutuksen pienentämiseen taloyhtiössä on sisälämpötilan tasaisuuden varmistaminen? Havaitsemalla ja korjaamalla patteriverkoston ongelmia sekä patteriverkoston järkeistetyllä tasapainottamisella ja säätämisellä on tässä tavoitteessa suuri merkitys. Omakoti- ja paritaloissa sekä pienissä taloyhtiöissä myös lämmitysjärjestelmän modernisointi on järkevä ja tehokas tapa pienentää energiakustannuksia. 


UVOY on lämmönsäästön kokenut asiantuntija. Tarjoamme toimivat ratkaisut kohteeseesi Helsingissä sekä muualla Etelä-Suomessa.

Tehokkaat ja taloudelliset ratkaisut lämmönsäästöön 

Lämmönsäästön ja energiankulutuksen ammattilaisina tarjoamme taloyhtiöille ja omakotitalojen omistajille helppoja ja vaivattomia ratkaisuja ekologiseen lämmönsäästöön.

tasainen sisälämpätila ikoni


Tasainen sisälämpötila on avain kokonaisvaltaiseen energiansäästöön.

pienentynyt energiankulutus ikoni


Pienentämällä energiankulutustasi teet taloudellista säästöä joka päivä.

lämmitysjärjestelmän modernisointi ikoni


Lämmitysjärjestelmän modernisointi oikeuttaa kotitalousvähennykseen ja energia-avustuksiin.

Tasaisen sisälämpötilan saavuttaminen taloyhtiöissä

Tehokas lämmönsäästö taloyhtiöissä lähtee sekä lämpimän käyttöveden kulutuksen pienentämisestä että lämmitykseen käytettävän energian vähentämisestä. Tähän päästään tehokkaasti tasaisen sisälämpötilan hakemisella ja saavuttamisella, mikä ei kuitenkaan tarkoita huoneiston kylmenemistä. 


Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja tasaisen sisälämpötilan saavuttamiseen. Säästätte energiakuluissa jo lyhyen ajan kuluessa. Tulemme mielellämme kertomaan taloyhtiönne hallituksen kokoukseen kustannustehokkaasta patteriverkoston järkeistetystä tasapainotuksesta ja säädöstä. Kokonaisvaltaisen avaimet käteen -pakettimme ansiosta voitte tehdä huomattavia energiansäästöön johtavia ratkaisuja, joista kiittää sekä ympäristö että kukkaronne. Pystymme tarjoamaan useimpiin taloyhtiöihin perinteisesti hyvin hinnakkaan patteriverkoston tasapainotuksen niin, että taloyhtiön ei tarvitse sitä budjetoida.


Tarjoamme taloyhtiöille vaivattomia ja kustannustehokkaita ratkaisuja:

  • lämmönsäästöön
  • patteriverkoston toimivuusongelmiin
  • patteriverkoston tasapainotukseen.

Meidän palvelumme avulla pystytte lisäksi halutessanne mittaamaan huonelämpötiloja reaaliajassa. Pystymme lisäksi poistamaan patteriverkoston ongelmia ja puhdistamaan sitä myös ennakoivasti.

Tutustu myös vedensäästöratkaisuihin

Päivitä lämmitysjärjestelmä energiatehokkaampaan

Uusimme myös omakotitalojen ja pienten rivitalojen vesi- ja lämmitysjärjestelmiä kilpailukykyiseen hintaan! Esimerkiksi öljylämmityksen vaihtaminen ilma-vesilämpöpumppuun tuo merkittäviä säästöjä omakotitaloasukkaille ja pienille taloyhtiöille. 


Muistathan, että tarjoamamme uusien lämmitysjärjestelmien asennuspalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Autamme myös selvittämään, onko teidän mahdollista saada korjausavustuksia. Myös energia-avustuksia on mahdollista saada, mikäli uusitte nykyisen öljylämmityksen esim. ilma-vesilämpöpumppuun.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Vedensäästö + lämmönsäästö + patteriverkoston tasapainotus = 0 € 


Onko tämä yhtälö mahdollista toteuttaa myös teidän taloyhtiössänne?

Ota yhteyttä ja otetaan tästä selvää!